woho

YAAA. Nu blir det att kolla på X-Files igen, woho.
I just loooove it. Can't get enough!


Jag, just nu. Strike a pose.

sångfågel



Jag har aldrig sjungt seriöst inför någon i hela mitt liv. Förutom i fyran och femman när jag uppträdde inför skolan men det kan vi hoppa över...
Men alltid när jag sjunger inför någon annan så sjunger jag aldrig mitt bästa för jag är rädd att de ska tycka att jag är dålig eller att de ska be mig sjunga seriöst när jag väl gör det. Enda gången jag sjunger så bra som jag kan är typ i duschen och när jag är ensammen hemma.
Jag vill verkligen lära mig sjunga, fatta kul. Men jag vet inte hur jag ska lära mig om jag inte vågar sjunga när någon hör. Jag sjunger verkligen falskt...

shopping under 30 minuter

Var på stan med Evelina idag. Var bara där i ungefär 30 min men hann ändå handla lite saker. Jag måste verkligen lära mig att inte sova bort halva dagen! Vaknade liksom klockan 14.00 idag av att mamma kom in och sade att det var lunch...

Aja, det här köpte jag.




Mjukis kavaj från H&M - 249:-
Prickiga leggins från BikBok - 59,50.


x files!

Åh, vad jag älskar arkiv x. Är så glad att mamma gav mig säsong 1 boxen, även fast det var mest för hennes skull hon köpte den så började jag kolla massor. Någon som har sett programmet? Kanske inte många som har eftersom det är från typ 1993. Men det är sjukt bra!
Gillar du aliens och sånna konstiga och mystiska saker är x-files serien för dig! :D Okej, nu låter jag som värsta försäljaren men skitsamma.
Det äger dig i alla fall.



Enda minuset är väl deras mode... OMG?!

brunett

Nu har jag bestämt mig! Jag ska bli brunett igen. Orkar inte ha blont längre, alla bara tar mig på helt fel sätt. Plus att jag har tröttnat på det.
Kommer säkert ångra mig typ imorgon men det är mina tankar just nu.
Då får jag väl börja spara pengar då... Åh, jag vill vara rik. Jag skulle vara så lycklig.


uttråkad.nu


Family Guy klippet = Favoriten!

elin tipsar





Eftersom håret växer ca 1 cm i månaden kan du inte gå till frisören och klippa av 3 - 4 cm av ditt hår. Då kommer det aldrig att bli längre. Så klipp bara lite. Men om det är slitet så kan ni förstås klippa mer för annars kommer det bara gå av och då blir det inte längre ändå.



Håret ska du helst duscha MAX 2 ggr i veckan. Om du har problem med fet hårbotten kan du använda ett torrschampoo. När du duschar ska du använda LITE schampoo och mängder med balsam. (Eftersom schampoo sliter på ditt hår). Använd gärna också hårinpackning om du har slitet hår. Ha i det i 20-25 minuter.



Ha alltid håret i en fläta när du ska sova, det gör så att håret inte blir trassligt och sliter i onödan. Fössök också att ha håret uppsatt ganska ofta, det skyddar hårtopparna.



Borsta aldrig håret när det är blött. Det är elastiskt och mycket skörare! Frösök istället att reda ut det med en bredtandad kam och hantera det mycket försiktigt.



Fönen och plattången är det onda mot ditt hår. Försök att använda dem så lite som möjligt och låt håret självtorka. Även färgningar sliter på ditt hår. Blonderingar och blekningar är värst, tro mig.



rensa!

Håller på att rensa garderoben just nu. Hittar massa gamla kläder som man har glömt bort, men som nu ska säljas. Vet ni vad jag också hittade? En oöppnad julmust och ett presentkort från HM på 500:-. HAHA. Vem f*n har det i sin garderob..? Aja, ska fortsätta nu. Nu ska alla onödiga kläder som bara tar plats väck!
 

yeye intressant

Jag vill uppdatera men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som intresserar er läsare. Så därför blir det inte så många inlägg nu för tiden. Men som jag har sagt tidigare ska jag försöka förbättra mig.

Idag har jag i alla fall fikat med Emma. Har inte träffat henne på så sjukt lång tid så det var skönt att få höra lite hur hon har haft det och så.
Sen så hade Hanna en filmkväll som vi typ hade planerat i ungefär en vecka, det blev väl rätt lyckat. Jag kanske var lite jobbig men det är sånt man får tåla. Haha! Ya, de som var där var jag, hanna, pontus, robin och lina. Lite lagom mycket pers.

Mer sommar åt folket!
Jag och Sandra Stenström @ Frankrike 2009


dagens outfit



Ye, såhär såg jag ut idag. Kände mig lagom mycket som ett ollonhuvud.
Men det är smällar man får ta.

Mobba inte bilderna, de jag lägger ut här är oftast oredigerade.


yeye



Lil Wayne feat. Eminem - Drop the World



Lil Wayne – Drop The World - spotify

godmorgon

Godmorgon kära läsare.
Vad ska jag göra idag..? Hm, det är fint väder idag i alla fall men det ser rätt kallt ut. Så vet inte riktigt om jag ska ut nåt. Kanske ska skriva lite på mitt buddhismen arbete så jag kan lämna in det på måndag. Men jag orkar verkligen inte, det är tråkigt!
Mamma kommer i alla fall hem om typ 20 min med vaniljhjärta till mig, mums! Det är bland det bästa jag vet. Fast jag får se om jag orkar den, jag sitter just nu och tjockar mig med gårdagens godis! Bara jag som tycker att godis är godare morgonen efter? :D

Åh jag är så irriterad! Alla åker utomlands. Jag vill också! Jag pallar inte vara kvar här i kalla äckliga Sverige, ta mig härifrån! Jag orkar inte vänta tills i sommar. Ta mig till sol och bad!

haiti



Säg någon artist dom inte fick med liksom? haha! Helt otrolig låt.
We are the world.

Någon som vet vem killen vid 01:54 är..?

movienight

Var nyss med min syster till hemköp för att handla lördagsgodis. Höll nästan på att blåsa omkull ju! Värsta snöstormen ute. Skit kallt också. Inte bra! Men nu är man i alla fall hemma och har bytt om till sköna varma pyjamas byxor, tummen upp för det!

Skit söta burkar de har på hemköp! Eller vad tycker ni?
Ända minuset är väl att det inte fick plats så mycket i dom :(. Kunde inte ta allt jag ville ha, men kommer säkert bli nöjd ändå.



hihi



Jag är sjuuuuuuukt kär i MGMTs musik. Kan aldrig få nog.


Kids


Electric feel


Time to pretend


Pieces of what

Well, det är väl favoriterna.

hiss & diss



Elin hissar
1. John Mayer
Någon som har lyssnat på hans senaste skiva, Battle Studies? Helt sjukt bra. Han har en avslappnad röst med sköna melodier, kan det bli bättre? Aja, jag tycker verkligen att ni borde ta och lyssna på honom.
Bästa låten på skivan enligt mig;
John Mayer – Who Says - spotify


Spola till 00:45!

2. Lov!
Nu är det äntligen sportlov! Vem har inte längtat liksom? Helt sjukt skönt att det äntligen är här, men kanske lite mindre skönt om man har skolarbete att göra? Men gör det snabbt så har du flera dagar att njuta av. Sportlov in my <3

Elin dissar
1. New moon
Japp, kan ni tänka er att jag Elin Eriksson skulle dissa New moon? Well, den filmen är verkligen inte bra. Twilight är sååå mycket bättre, japjap. Jag vet inte vad som är så dålig med den, det är bara det att man hade stora förväntningar om den. Så nej, titta på Twilight eller Avatar istället!

Fast Taylor Lautner är sooo het i filmen och Robert Pattinson också, men det visste väl alla redan ;).

2. Snö
Okej, nu är det så att jag faktiskt gillar snö. Men inte överdrivet mycket! Det räcker nu, okej? Jag kollade på en video som jag hade spelat in förra året typ i början av februari, det var typ inge snö?! Vad har hänt? Aja, jag tycker att alla borde ta en bunke varm vatten var och hälla ut det på snön. Maybe det hjälper? :D

jiho

Besöksrekord!
Merci beaucoup <3

skoj i hallen

Här är lite bilder från min fredags kväll. Hade rätt kul faktiskt.
(Klicka på bilderna för större format)



vilsta

Snart ska jag till Vilsta hallen för att vara med lite gymnaster. Kommer kanske ta lite kort om jag har batteri på kameran, så kanske kommer ut lite foton här senare. Kan ju som sagt inte träna själv för min naprapat har förbjudit mig att träna på minst en vecka. Skööööööönt.

Pusshej.


ovärt

Sjukt ovärd dag. Ända jag gjort idag är att dra till skolan för att lämna ett par papper innan lovet och flyttat över buddhismen arbetet till hotmail för att kunna jobba med det här hemma. Efter det drog jag bara till naprapaten.
Well, det ända som var sjukt bra idag är att jag gjorde äpplepaj. Mmmmmmmmmmmums! I just love it.

Men dagar som dessa borde man bara få spola över. Så himla ovärt. Varför ha dagar där man inte gör någonting märkvärdigt? Åh, jag måste fixa mig själv ett mer spännande liv!


Dagen denna bild togs var fan värd. Älskar er tjejer.

lazee

Någon som har hört Lazee's nya låt Calling Out? Well, ni som har det kanske känner igen den? Är det inte lite likt Lazee's låt Hold on fest. Neverstore?
Lyssna själva.


Hold on


Calling Out

Dålig fantasi, Lazee? Eller är det meningen?
Aja jag stöttar ändå låten, för den är gjord för att stötta BRIS inte för att den är bra.

dagens låt!



Last of the english roses - Pete Doherty (akustisk)




Last of the english roses - Pete Doherty




Nu kommer jag säkert bli jätte nedröstad eftersom det är Pete, men han är grym. Sjukt sköna låtar. Det han gör utanför hans musikkarriär kan vi lämna utanför, haha!

picz

Bara jag som har tråkigt? Dessa kanske livlar upp ditt humör.
Ye, kanske ganska många bilder. Men whatahell :).
PS. Jag har ingenting emot twilight, i love it. hah! Så ni inte missförstår mig... 


fredag 19/2-10


T-shirt, Carlings.
Strumpbyxor, en väns.
Svarta stickade knästrumpor, Indiska.


Haha! Sov i flätor :$$

-

► Play the moment
▌▌ Pause the memories
■ Stop the pain
◄◄ Rewind the happines

17/2-10



Vitt linne, Gina Tricot
Rutig skjorta, Pappas gamla
Halsband, Glitter
Lackleggins, Gina Tricot

gympastik

Fristående träning med AK




VIP



Elin hissar

1. Smink
Jag vill hissa smink idag! Jag älskar smink. Det är så sjukt kul att hålla på med. Plus att det är ett sätt att förändra sitt utseende om man inte är nöjd med det om man inte vill operera sig. Det är beroendeframkallande, ja. Det kan gå överstyr, ja. Men tänk dig ett värld utan smink? Fulvärld.com. Ni får tycka vad ni vill, men det här är min åsikt.

2. Owl city
Jag vill även hissa detta band, Owl City. Ni har förmodligen hört deras hit Fireflies på mtv eller någonting, visst är dom bra? Fast ett litet minus är väl att alla låtar låter ungefär likadant. Men i like it! Skön musik som kommer passa perfekt till sommaren.

Saltwater Room - Owl City


Elin dissar

1. Kents nya album "Röd"
Bara jag som ogillar albumet? Det låter inte alls som kent längre! Så himla besviken. Så kom igen nu eskilstuna killar, gå tillbaka till er gamla genre. Ni var bättre förr.
Eller okej, det finns vissa bra låtar som tex Hjärta, Vals för satan, Taxmannen och Töntarna. Men fortfarande, pop/rock ska det vá!


naprapat

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jo, jag ska till en naprapat. Äntligen! Har väntat på att mina föräldrar ska ringa och boka tid i typ ett år. Var jag tvungen att få ryggskott för att ni skulle ringa eller? Aja, ont har jag i alla fall.
Men vet ni en sak? Att knäcka ryggen är bland det värsta jag vet. Det är så fruktansvärt obehagligt! Vissa tycker det är skönt, jag förstår mig inte på er?! Det ba knäcker till och drar längst hela ryggraden. Usch usch usch!
Men det kanske är värt det ändå? Tänk om de hittar mitt fel? Värt ett försök..


naprapat

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jo, jag ska till en naprapat. Äntligen! Har väntat på att mina föräldrar ska ringa och boka tid i typ ett år. Var jag tvungen att få ryggskott för att ni skulle ringa eller? Aja, ont har jag i alla fall.
Men vet ni en sak? Att knäcka ryggen är bland det värsta jag vet. Det är så fruktansvärt obehagligt! Vissa tycker det är skönt, jag förstår mig inte på er?! Det ba knäcker till och drar längst hela ryggraden. Usch usch usch!
Men det kanske är värt det ändå? Tänk om de hittar mitt fel? Värt ett försök..


medaljregn

Grattis sverige till ännu ett os guld! helt sjukt :D.
Först Charlotte Kalla och nu Björn Ferry.
Jag som inte ens bryr mig om os är helt chockad över att vi redan tagit två guld. Go sverige, gogogogogogogo!


bio!


Den här filmen tittade jag och Saga på. Den var fan skön! I alla fall i början, sen blev den för seriös. Mer skämt åt folket!
Aja, jag rekommenderar denna i alla fall.

Nu ska jag fortsätta ta bort sminket och sen sova för att invänta morgondagens skola.

Puss godnatt kära läsare.

yeyeye

Nu ska jag snart gå och möta min vän Saga.
Slänger bara upp en liten Dagens outfit innan jag drar.



Halvlång svart kofta: JC
Vitt linne: H&M
Jeans: MQ
Halsband: Glitter


alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, för er som missat det.
Jag kommer att tillbringa min dag med Saga<3
Vi ska titta på Farsan på bio, någon som har sett den? Bra/dålig? :D

Vad ska ni göra idag? Kanske tillbringa dagen med partnern? Eller bara sitta hemma och mysa med några kompisar?


Snyggaste bilden på mig och saga

tandläkaren

Någon mer än jag som hatar att gå till tandläkaren? USCH.
Tänk att ha det som jobb, bara titta på äckliga tänder! blä säger jag bara.
Jag var hos tandläkaren igår, jag fick vänta i 50 min(!) på min tur. Kan de vara segare?! Jag hade tid 11 och fick komma in 11:50... Sen när man väl var där inne så tog det typ 5 min. Det sög ju inte lite.

Tummen ner för tandläkare.


festande i nyktert tillstånd

Är det bara jag som tycker om att festa nyktert? Jag förstår mig inte på dom som tycker att man inte kan ha kul utan alkohol! Vadå dricker ni varenda dag eller? För om ni inte gör det måste ni ju ha ett jävligt tråkigt liv.
Nej, utan alkohol is the shit!



Jag och Edwin på festen förra helgen

dålig uppdatering

Hej och ursäkta min dåliga uppdatering!
Jag har verkligen slarvat på sistonde men det ska ändras, tro mig.
Fast även om bloggen har varit nere en stund har jag kvar mina läsare, tummen upp för er!
Så jag säger förlåt och som lite underhållning ska ni få lite bilder från helgen! :D

Besök min kompis Emma Spångbergs blogg, hon har frågestund.
charmella.blogg.se

happy birthdaj

Ville bara säga grattis till Fanny och Max som fyller år idag!
Ha det bäzt :D <3

sleep tight



Åh precis när jag ska gå och sova får jag värsta hickan, typiskt.
Aja får se när jag somnar.

Godnatt!

iPod á la Elin

Håller äntligen på att ladda in mer och nyare låtar till iPoden så jag slipper lyssna från mobilen. Så skönt. Om ni har någon bra låt så skicka gärna till mig så jag kan lägga in de :).
Håller just nu på att lägga in hela THE E.N.D med black eyed peas. Fett najs ya0.

hata

Har jag någonsin sagt att jag hatar busschafförer?
Så himla dryga 24/7. Inte för att det är så konstigt.. Det kan ju inte vara kul att ha ett så tråkigt jobb som dom.
Men idag gick det över gränsen, fett arg jag blev.

Jag ba typ sprang till busshållsplatsen efter skolan för att den skulle gå om 5 minuter och jag går inte särkilt snabbt så jag hade bråttom. När jag väl kommer dit känner jag hur jävla kissnödig jag var och hur kallt det var! (Hade typ converse skor). Så jag stod där och typ skaka och bussjäveln kommer ju aldrig?!
Jag står kvar med hopp om att den kommer snart för jag kände att jag inte skulle klara av att gå hem i kylan. Det går 10 min och jag & två till personer står där och väntar. Då ser jag den komma från stan. Men liksom, 10 min sen?! Det är inte ens såååå långt till stan? Så den kan ju inte skylla på snön direkt.
Först ska den till sjukhuset och hämta upp folk sen kommer den till "min" busshållsplats på vägen tillbaka till stan. Sen när den väl kommer efter typ 5798327589243 år så åker den förbi!!!!!!!!
DamPPppPPpPpPppPPPPpp :@ Det var ju inte ens fullt på bussen. Så jag fick plåga mig själv hem i snöovädret och de oplogade vägarna hem. Typ 1 dm tjock snö? Skit svårt att gå ju.
Så efter att ha stått och nästan kissat på mig i 15 min i väntan på bussen så får jag ändå gå hem som tar typ 20 min.

Usch busschafförer (N)
Om jag var en busschaufför så skulle ja spela feta högsta partymusiken hela tiden, fan va najs. Istället för den där opera musiken som en spelade förut. Jag dog.


go' kväll

Go kväll käre läsare!
Nu är det dags för tre kvällsmackor; ostmacka, leverpastejmacka och någon basilika/vitlökgrejmacka (inte särskilt god..).
Och även en kopp nyponsoppa som pricken över i:et.

Grey's anatomy säsong 5, here i come.

HAHA ursäkta bilden..


shopping

Efter skolan drog jag ned till stan en snabbis och handlade lite accessoarer. Kände att jag behövde några. Har nästan användt sönder de två halsbanden och det armbandet jag har.


Armband: BikBok 99:-


Armband: BikBok 79:- (kommer lämna tillbaka)


Halsband: Glitter 199:-

RSS 2.0