for now on

Kommer lägga ned bloggen för en liten stund, men det kanske ni redan har märkt. Jag vet inte hur lång tid, kanske en vecka kanske en månad? Har bara ingen blogglust längre. Men kanske kommer lägga ut lite bilder då och då, fast inte så mycket skrivande.
Ni kan väl titta in typ en gång i veckan för att se om jag har kommit igång igen, vill ju inte förlora alla mina läsare!
Ni kan få några inlägg till sen så får vi se när jag kommer tillbaka :'D
Köszönöm.




andra chansen

Nu blir det att sätta sig och kolla på andra chansen av melodifestivalen så mycket man hinner. Ska ju ta 36 bussen till ylva och äta mat innan det, så kommer inte vara så insatt. Men ut med pernilla wahlgren och han den där andra skit dåliga killen med den dåliga balladen!
Vidare med Neo!

"modeller"

Idag var jag med lilla Evelina och vi tog lite kort, här har ni lite av resultatet. Haha.





Det här var bara några av de 125 bilder vi tog,

träningsvärk!

Hej allesammans!
Jag känner redan nu att jag kommer få värsta träningsvärken i benen imorgon. Den börjar komma krypandes, sakta men säkert. Richard körde verkligen ihjäl oss, men det är bra! Man måste ju ha lite muskler.

Nu har jag klätt på mig kläder och sminkat mig och sånt skit. Ska snart ut och ta kort med evelina i det fina vädret! Varm och soligt, kan det bli bättre? Åh, så optimistisk jag känner mig idag.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra... Middag, filmkväll eller fest? Vad ska jag ta mig åt?


Jag just nu

gympa

Ska till vilsta ikväll och "träna" lite med lite boois och cheyer. Kommer förmodligen bli lika kul som vanligt, haha. Tar kanske med mig kameran. Eller, nej. Orkar inte, hihi. Poss ;o


Alltså, är det jag eller zäta på bilden..?

joli

Hoppas alla har varit ute idag för omg vilken härlig dag! Tror inte att jag har gillat vädret på jag vet inte hur länge. Solsken och varm utan blåst. Helt underbart! Ville gå ut och fota i ljuset men det blev inte av. Kanske kommer göra det på söndag istället. Får väl hoppas att vädret håller sig såhär!

Underbar låt till en underbar dag
Sunshine - All-American Rejects


movie time

Nu blir det att titta på filmen Just my luck så långt jag hinner, har ju träning idag! Kommer ihåg att filmen sög, men vafan McFly är ju med! Måste titta nu!
Snygga dougie är ju med, mmmmmmmmm ;).


halt!

Bara jag som tyckte att det var super halt när man gick till skolan idag? Helt sick. Ramlade typ 70 gånger... Eller ja, inte på asset utan bara halkade till.

Just det, vi kollade på ett tv-program typ igår(?) på svenskan som handlade om sveriges språk typ. De hade som en jakt efter sveriges fulaste dialekt, och eskilstuna är med och "tävlar". Haha! Jag fattar inte vad som är så gnälligt med eskilstunamål? Är det bara för att vi säger typ "Va ärä mä räj?" istället för "Vad e de med dej?". Kanske inte märker av det så mycket eftersom jag själv snackar ganska grov eskilstuna dialekt. Fast det har förbättrats ganska bra på de senaste åren :D! Eller...?

Oh, när jag gick hem på bussen var hela min trottoar av asfalt! Ingen snö eller is på marken, lykkli chej aszåeh. Det sägs att det kommer bli plus grader på söndag och sen hålla sig över plus tecknet, vad säger ni om det? Jag säger bara; WOHO!¨



Jag just nu.

emoelin

Vit skjorta - Primark (London)
Gråa "ridbyxor" leggins - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot


Klicka på bilderna för större format.

trötter

Någon mer än jag som känner att skolan bara drar bort all energi från en? Jag orkar inte mer, jag längtar verkligen till påsklovet. Det har liksom bara gått 3 dagar sedan förra lovet! Helt sjukt hur tråkigt någonting kan vara. Appropå påsklovet så kanske jag och min familj ska till Nice då, härligt! Jag vill verkligen se solen, det har blivit fööör länge sedan nu. Tänk förra året, då låg jag i Portugal och solade i februari. Hur mys låter inte det?



Testade lite svart smink idag. Har inte haft det på så sjukt länge, i alla fall inte kajal. Och jag tänker inte ha det igen, det ser ngiornsgkerlkxtdbgnkd ut. Usch. Ser ut som en äkta wemo! (wannabe-emo). Skämmigt att jag gick i skolan sådär..
Kanske kommer en Dagens outfit senare.


förvånade?

Ska titta på



nuuuuuuu.
Förvånade?

samson

Kul att dagen innan provet i syslöjd så har jag tappat bort pappret. Hur lyckas man?

min dag

Nu kom jag precis hem ifrån vilsta efter att ha kört styrka och setat och pratat om massa olika saker. Jag är glad att jag drog dit till slut. Jag var lite osäker på om jag orkade men det känns ju alltid bra efteråt! Önskar det fanns någonting som gjorde att man blev smaaaal. Typ knäppte med fingrarna och allt fett åkte bort, men icke sade nicke. Här får man jobba för't! Längtar inte tills bikinisäsongen. Bara tanken av att visa mig själv i bikini får mig att... Jag vet inte vad! Haha. Panic. Jag testade förra sommarens bikini igår, jag måste verkligen köpa ny. Både liten och ful! Jag vill ha en sån där som går vågrätt över b00bsen, de är coola.


river flows in you

Godmorgon alla läsare!
Idag är det första skoldagen efter lovet och jag längtar tills jag får se vårat fina klass rum. Usch, säger jag bara. Buddhismen arbetet ska vara inlämnat idag också och jag är inte färdig? Har haft typ 5 veckor på mig, jag suger...
Efter skolan så ska jag och några andra gymnastik tjejer dra till vilsta för att köra lite styrka. Vår vanliga träning blev ju inställd som vanligt. Jag har inte tränat på typ 2 veckor så jag känner att jag verkligen behöver göra någonting för att inte gå upp i vikt allt för mycket. Om man ska vara fin får man lida pin.

Jag just nu när jag sitter och lyssnar på King of Leon och tittar igenom facebook. H3h3.

RSS 2.0